ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ

Συνάδελφοι,

– Ως επαγγελματίες Αστυνομικοί καλούμαστε να εκτελέσουμε τα καθήκοντά μας και να εφαρμόσουμε τον νόμο μέσα σε πληθώρα νομοθετημάτων αλλά και των συνεχών τροποποιήσεών τους και να είμαστε σε θέση   να   συνθέσουμε αυτά  μέσα σε περιορισμένο χρόνο και κάτω από ψυχολογική φόρτιση.

   – Είναι γνωστό πως αισθάνεται ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, που με το χτύπημα του τηλεφώνου τρέμει στην ιδέα τι θα του αναγγελθεί και πως θα ενεργήσει.

  – Το παρόν σύγγραμμα περιλαμβάνει  ολοκληρωμένες δικογραφίες σε θέματα Τάξης-Ασφάλειας και Τροχαίας, προς υποβοήθηση του έργου κάθε ανακριτικού υπαλλήλου, καθόσον για  κάθε αξιόποινη πράξη απαιτούνται συγκεκριμένες υπηρεσιακές και δικονομικές ενέργειες, προσφέροντας έτσι την πρακτική γνώση που απαιτείται για τον χειρισμό πραγματικών καταστάσεων ,που καμιά στείρα θεωρία δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ώστε να εκλείψει το εύλογο παράπονο  ειδικά των εκπαιδευομένων: «αλλιώς μας τα λέγατε στη σχολή κι αλλιώς τα βρήκαμε στην πράξη έξω».

– Aποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή μας και διάθεση για προσφορά στον καθημερινά αγωνιζόμενο, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα «www.proanakrisi.gr», όπου ο κάθε χρήστης μπορεί εντελώς δωρεάν να λαμβάνει όλα τα προανακριτικά έντυπα και την νομοθεσία ενημερωμένη, αποτελώντας ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα βελτιώσει κατά πολύ το παρεχόμενο αστυνομικό έργο.

– Επίσης, δημιουργήθηκαν δύο Mobile εφαρμογές που αφορούν το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, καθώς και το βοήθημα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ, με δωρεάν ενημέρωση.

– Για την απόκτηση των βιβλίων αποκλειστικός διαθέτης είναι ο συγγραφέας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικά ή με email.

Καρδίτσα 31 Μαΐου 2021

Με εκτίμηση

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κων/νος

Αστυν. Υποδ/ντης εα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλέφωνο: 6972 843 809
email:kon.triantafillou.kar@gmail.com

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟY
ΕΔΩ

 

Αστυνομική προανάκριση έκδοση 2021
Αστυνομική προανάκριση έκδοση 2021