Συνεργασίες 2020

Η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ

Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα η επιλογή του πονήματος της “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ” με το αντίστοιχο Εγχειρίδιο – Πρακτικό βοήθημα και cd Εντύπων Προανάκρισης- Νομοθεσίας από την Ένωση Αξιωματικών Αττικής και η χορήγησή του στους τεταρτοετείς Δόκιμους Υπαστυνόμους εκπαιδευτικής σειράς ΣΑΕΑ 2016-2020 .

Η επιλογή αυτή αποτελεί επίσης για μένα την ηθική επιβράβευση για το αποτέλεσμα του δύσκολου εγχειρήματος που έχω αναλάβει εδώ και χρόνια, με γνώμονα πάντα την πληρέστερη επαγγελματική κατάρτιση των καθημερινά αγωνιζόμενων συναδέλφων, που είναι αναγκασμένοι να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους μέσα στο χάος της πολυνομίας και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια τόσο εγώ όσο και οι αξιόλογοι συνεργάτες μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλο ,τον γραμματέα ΜΑΝΤΖΙΩΡΟ Ευάγγελο και τον 4ετη Δοκ. Υπαστυνόμο ΠΑΣΠΑΛΗ Θεόδωρο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και για την συνεργασία μας που αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή τους στους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών.

Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας και Λάρισας

Η προσπάθεια που ξεκίνησε το έτος 1996 συνεχίζεται φέτος, όχι μόνο με την ένατη έκδοση του εν λόγω βοηθήματος, αλλά και των δύο ειδικών εκδόσεων για λογαριασμό των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας και Λάρισας (2η φορά).

Τα σωματεία παρέλαβαν πλέον των τετρακοσίων εγχειριδίων το καθένα και τα οποία χορήγησαν δωρεάν στα μέλη τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή τους στους συναδέλφους που αγωνίζονται καθημερινά για να ανταποκριθούν στα δύσκολα καθήκοντά τους μέσα στο χάος της πολυνομίας…

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης των  μελών της,  προχώρησε σε συνεργασία με τον Α/Υ ε.α Τριανταφύλλου Κων/νο, στην εκτύπωση  νέας-ανανεωμένης έκδοσης ειδικού πρακτικού αστυνομικού  βοηθήματος  αποκλειστικά για τις ανάγκες των συναδέλφων, όλων των υπηρεσιών της ΔΑ Λάρισας, που μάχονται  καθημερινά στο πεζοδρόμιο. Το βοήθημα καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών θεμάτων (τάξης, ασφάλειας και τροχαίας).

Ευχαριστούμε  θερμά τη μεταφορική εταιρεία “Ντελόπουλος”, η οποία ανταποκρίθηκε και πάλι άμεσα και κάλυψε άνω του ήμισυ του κόστους της εκτύπωσης του βοηθήματος, όπως έκανε και στην προηγούμενη έκδοση.