Νομική Προστασία ARAG

Νομική Προστασία ARAG

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
(Ειδικό Πρόγραμμα για ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ-ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ)

ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ όπως για παράδειγμα:

 • Αναφορές υπηρεσιακές ή μη

 • Θέματα προαγωγών – κρίσεων

 • Αποζημίωση από ατύχημα κατά τηνεκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας

 • Μεταθέσεις, μετατάξεις

 • Αναιτιολόγητη απόλυση, απόλυση με αργία

 • Ε.Δ.Ε

 • Δικαιώματα άδειας, νυχτερινών-

 • εξαιρέσιμων αργιών και ασκήσεων

 • Θέματα συνυπηρέτησης

 • Ακύρωση πειθαρχικών ποινών

Στις ανωτέρω περιπτώσεις αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση, που παραβλάπτονται τα νόμιμα δικαιώματα των ασφαλισμένων ως υπαλλήλων από παράνομες πράξεις ή παραλείψεις του εργοδότη τους, η ARAG είναι στο πλευρό τους αναλαμβάνοντας τα έξοδα για την εξώδικη ή δικαστική ικανοποίηση των αξιώσεων τους στα πολιτικά και διοικητικά δικαστήρια.

Περιλαμβάνει την υπεράσπιση σε κάθε είδους πειθαρχικής διαδικασίας/ δίωξης που ασκείται εναντίον του καθώς και την προσφυγή του στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια (ενδικοφανής προσφυγή, διοικητική προσφυγή, αίτηση ακύρωσης κτλ.).

 

ΠΟΙΝΙΚΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η ασφαλιστική αυτή κάλυψη, αναφέρεται στην υπεράσπιση των ασφαλισμένων ενώπιον ποινικών δικαστηρίων και πειθαρχικών συμβουλίων όταν κατηγορούνται για εξ’ αμελείας ή από ενδεχόμενο δόλο ποινικά αδικήματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική τους δραστηριότητα . Η κάλυψη ισχύει και για ποινικά αδικήματα της τροχαίας κυκλοφορίας  καθώς και την διεκδίκηση σωματικής βλάβης από τον υπαίτιο τρίτο, εάν τραυματιστούν ως οδηγοί υπηρεσιακού οχήματος. Ποινική υπεράσπιση, η οποία περιλαμβάνει τόσο την προανάκριση, την κυρία ανάκριση και την δίκη σε όλους τους βαθμούς.Πειθαρχική υπεράσπιση, η οποία περιλαμβάνει την υπεράσπιση σε κάθε στάδιο τηςπειθαρχικής διαδικασίας / δίωξης και την προσφυγή στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια (ενδικοφανής προσφυγή, διοικητική προσφυγή, αίτηση ακύρωσης κτλ.)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΗΣ

Η ασφαλιστική αυτή κάλυψη δίνει την δυνατότητα στον ασφαλισμένο μας για υποβολή μήνυσης στις περιπτώσεις χειροδικίας, εξύβρισης, δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης, που έχουν σχέση με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Περιλαμβάνει την μελέτη των στοιχείων / δικογραφίας, που τίθενται υπ’ όψιν του Δικηγόρου και συντάσσεται η μήνυση, η οποία υποβάλλεται στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επί πλέον καλύπτεται η παράσταση πολιτικής αγωγής.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει στην Ελλάδα και εφόσον συντρέχει αρμοδιότητα Ελληνικών δικαστηρίων και παρέχεται για ασφαλιστικές περιπτώσεις που γεννήθηκαν μετά την έναρξη και κατά τη διάρκεια της ασφάλισης.

 

ΟΡΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ                       Ασφαλιστικό ποσό 26.000 € ανά περίπτωση.

         

 

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΤΕ ΜΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ONLINE

 

ΕΤΗΣΙΑ ΜΙΚΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ: 72,50€  -10% = 65,25€

 

 • Προκειμένου να ασφαλιστείτε Online,εξασφαλίζοντας 10% έκπτωση, πατήστε στον ειδικό σύνδεσμο και θα οδηγηθείτε στη φόρμα «ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ»

 • Στο πεδίο Συγκατάθεση: δώστε τη συγκατάθεση σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να εκδοθεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

 • Στο πεδίο ARAG Ενημέρωση: επιλέξτε αν επιθυμείτε ενημέρωση μέσω Email από την εταιρία.

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας αναλυτικά στην Αίτηση Ασφάλισης

Οδηγίες για την πληρωμή, και κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω E-Banking, θα λάβετε με την έκδοση του ασφαλιστηρίου μέσω Email ή SMS.


Προσοχή μήπως το απαντητικό Email τοποθετηθεί στα ανεπιθύμητα (Spam)