ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Συνάδελφοι,

— Η  πολυετής μάχιμη εμπειρία μου, η ενασχόλησή  μου με τα εκπαιδευτικά δρώμενα, καθώς και η αμφίδρομη σχέση-επικοινωνία  με τους συναδέλφους μου (ανακριτικούς και μη), μου έδωσαν την δυνατότητα να κατανοήσω σε βάθος την ανάγκη ύπαρξης ενός εγχειριδίου που θα εμπεριέχει με τρόπο συνοπτικό και συγκροτημένο τις κυριότερες ενέργειες για την αντιμετώπιση των διάφορων περιστατικών κατά την ενάσκηση του καθήκοντος.

 — Κοινή διαπίστωση  όλων μας,  πως  είναι ανθρωπίνως αδύνατο  ο κάθε Αστυνομικός να  γνωρίζει το τι προβλέπεται για κάθε παράβαση καθώς  και το ύψος του διοικητικού προστίμου.

— Για τους λόγους αυτούς στο παρόν εγχειρίδιο  όπως αναλυτικά εμφαίνεται στα περιεχόμενα, υπάρχουν  για όλες τις παραβάσεις πίνακες προβλεπομένων  κυρώσεων (ποινικών- διοικητικών) (πχ  Κάπνισμα,  Ζώα συντροφιάς, ΚΟΚ, Νομοθεσία Τροχαίας κτλ), προς υποβοήθηση του έργου τα ων καθημερινά αγωνιζόμενων συναδέλφων.

Εκτός του ανωτέρου βοηθήματος και του βιβλίου της “Αστυνομικής Προανάκρισης, δημιουργήθηκαν δύο Mobile εφαρμογές που αφορούν το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, καθώς και το βοήθημα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ, με δωρεάν ενημέρωση. Για την απόκτηση των βιβλίων αποκλειστικός διαθέτης είναι ο συγγραφέας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικά ή με email.

– Επίσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή μας και διάθεση για προσφορά στον καθημερινά αγωνιζόμενο, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα «www.proanakrisi.gr» , όπου ο κάθε χρήστης μπορεί εντελώς δωρεάν να λαμβάνει όλα τα προανακριτικά έντυπα και την νομοθεσία ενημερωμένη, αποτελώντας ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα βελτιώσει κατά πολύ το παρεχόμενο αστυνομικό έργο.

Με εκτίμηση,

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κων/νος

Αστυν. Υποδ/ντης εα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλέφωνο: 6972 843 809

email:kon.triantafillou.kar@gmail.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΔΩ!