Οι κριτικές μας

Σχόλια και κριτικές από αναγνώστες των βιβλίων μας και χρήστες των εφαρμογών μας. Τους ευχαριστούμε τόσο για τα όμορφα και θετικά τους σχόλια, όσο και για την συνεχή υποστήριξη τους.

Θα ηθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κκ Τριανταφυλλου Κωνσταντίνο, Αστυνομικος Υποδιευθυντης ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. για την προσφορά του εγχειρίδιου “αστυνομικη προανακριση” που αφορά την προανακριτικη διαδικασία. Παρότι ειδικεύεται στην αστυνομικη προανακριση με μια γρήγορη ματιά διαπίστωσα την χρησιμότητα στο πυροσβεστικό εργο. Ενα εγχειρίδιο ευανάγνωστο, καλοδομημενο, σύγχρονο κ απόλυτα προσαρμοσμενο στην καθημερινότητα των ανακριτικων υπάλληλων. Ευχαριστώ κ τον Χρηστος Ρεμπατσουλεας για την δυνατότητα που μου παρείχε να το κανω κτήμα μου και να συνδράμει αυτο στην εκτέλεση των υπηρεσιακων καθήκοντων μου. Καλοτάξιδο να είναι.

 

Dimitris Karatsolis

Η ανιδιοτελής προσφορά αποτελεί σπουδαία πράξη ανθρωπισμού. Όταν δε περικλείει την μεταλαμπάδευση γνώσεων στον νευραλγικό χώρο των σωμάτων ασφαλείας και σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι όπως είναι το ανακριτικό έργο, τότε πλαισιώνεται με το αίσθημα υψηλής ευθύνης προς το κοινό καλό.

Θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια τον αστυνομικό υποδιευθυντή ε.α κ. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνο για την ευγενική προσφορά του καταπληκτικού βιβλίου για την αστυνομική προανακριση που έφτασε στα χέρια μου και τον αγαπητό φίλο Χρήστο Ρεμπατσουλέα που με τίμησε να είμαι ένας από τους ανθρώπους που το έστειλε.

Tasos Konstantinidis

ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ Π.Ο. Π.Σ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Το τμήμα της νομικής επιστήμης και δικαστηριακής πρακτικής που ασχολείται με τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, δεν είναι μόνο ογκώδες αλλά συνιστά από μονον του έναν ξεχωριστό τομέα δικαίου που συναποτελείται από πολλά διαφορετικά θεωρητικά κομμάτια. Όταν μάλιστα μιλάμε για εμπλοκή οδηγών υπηρεσιακών οχημάτων όπως του Π.Σ., τότε για τους μη γνώστες τα πράγματα περιπλέκονται. Είναι άξιος συγχαρητηρίων ο Υπρστης Τριανταφύλλου Παναγιώτης του Κων/νου που με ευρύ θεωρητικό υπόβαθρο ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία να συντάξει Οδηγό που αφορά άμεσα όλους τους υπαλλήλους του Π.Σ., και ο οποίος Οδηγός παρατίθεται στον κάτωθι σύνδεσμο

https://proanakrisi.gr/?p=6947

Χρήστος Ρεμπατσουλέας

Σήμερα, εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί καλούμαστε να ασκήσουμε το υπηρεσιακό μας καθήκον σε ακόμα πιο απαιτητικές συνθήκες απ’ ότι παλιότερα.

Το καλύτερο ”όπλο”, με το οποίο μπορούμε να εξοπλιστούμε σε αυτήν μας την προσπάθεια, είναι η γνώση και η συνεχής εκπαίδευση – μόρφωση.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας και με μοναδικό γνώμονα τη διαρκή πνευματική θωράκιση και κατάρτιση των συναδέλφων μας, είμαι σίγουρος ότι η ”Αστυνομική Προανάκριση” του Κ. Τριαντάφυλλου θα φανεί χρήσιμη σε όλους.

Νικόλαος Κορομηλάς

Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στον συγγραφέα ε.α. Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνο όπως επίσης κ στον διαχειριστή αυτής της ομάδας για το βιβλίο της Αστυνομικής Προανάκρισης το οποίο θα κοσμεί και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας γύρω από το θέμα της προανάκρισης στην Υπηρεσία της Σαντορίνης.

Trifidis Kostas

Ευχαριστούμε από καρδιάς και θερμά τον κύριο Kostas Triantafillou για το βιβλίο “Αστυνομική Προανάκριση”. Είμαι βέβαιος ότι θα έχει μεγάλη χρησιμότητα στο ανακριτικό έργο της Π.Υ. Μυτιλήνης και σίγουρα θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας γύρω από τα θέματα της προανάκρισης.

Vasilis Kleidaras

Ο,τι και να πω θα είναι λίγο, και για τις δυο εφαρμογές του κυρίου Τριανταφύλλου. Θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ διάβασμα, πολλές εργατοώρες, πολύ πείσμα και σιγουριά για να μπει κανείς στη διαδικασία να κάνει τέτοιο έργο, προς τούτο και σπανίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Απαραίτητες εφαρμογές τοσο για τον “αδιαβαστο”…

 

5/5

Πραγματικός θησαυρός στα χέρια του σύγχρονου αστυνομικού!!!! Και οι δύο εφαρμογές. Σας ευχαριστούμε πολύ!!

5/5

Πάρα πολύ καλή δουλειά. Σε συνδυασμό και με την άλλη εφαρμογή αστυνομικοί έλεγχοι και ενέργειες είναι το απόλυτο εργαλείο της δουλειάς μας.

5/5

Φοβερή εφαρμογή! Εύχρηστη, χωρισμένη σε θεματικές ενότητες και ενημερωμένη. Απαραίτητο βοήθημα. Ευχαριστούμε, έχετε κάνει τρομερή δουλειά!

5/5

Δικαίως σε αποκαλώ Δάσκαλο!!! Ευχαριστούμε για τα φώτα σου!

5/5

Πολύ καλή δουλειά και δεν πρέπει να λείπει από το κινητό κανενός συναδέλφου, αρκεί να συνεχίσει να ενημερώνεται και στο μέλλον.

5/5

εξαιρετική δουλειά…μακαρι να συνεχισετε για πολλα πολλα χρονια…κατι που επρεπε να γίνεται απο την αστυνομία το κανει ο κύριος τριαντάφυλλου με τους συνεργατες του….χιλια μπραβο…

5/5

Μπράβο,εξαιρετική δουλειά!!Δε χρειάζεται να ρωτάμε πλέον τι ισχύει και τι όχι,όλα ειναι εδω!

5/5

Πολυ καλη δουλεια οπως μας εχετε συνηθισει!

5/5

-Ενημέρωση αξιολόγησης- (14/12/18): Λήφθηκαν υπόψη τα σχόλια για την βελτίωση της εφαρμογής και έγιναν πράξη με την αναβάθμιση. 5* -Αρχικη αξιολόγηση- Αξιόλογη και πλήρης δουλειά, μοναδική στο είδος. Εάν οι σελίδες “αλλαζαν” με το πέρασμα δαχτύλου (swipe) θα ήταν πιο εύχρηστη. Συγχαρητήρια για την π…

Πλήρης επισκόπηση

5/5

Πολύ καλό….αλλα θα ήταν καλύτερο , αν υπήρχε πχ. στην κάθε ενότητα, σύστημα αναζήτησης. Πχ. Αναζήτηση λέξης “κράνος” να έβγαζε κατευθείαν το άρθρο.12. Τωρα δεν βγάζει τίποτα με αυτή τη λέξη. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4-5-2019. Μετα απο λιγες μερες απο την αναρτηση μου , η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ εγινε αποτελεσματικη! Η εφαρμογη ειναι αψογη! Πλεον εχουν διορθωθει παρα πολλα! Ο κ. Τριανταφύλλου ειναι επαγγελματιας!

5/5

Πολύ καλή εφαρμογή!!!Συγχαρητήρια για όλη τη πολυετή δουλειά σας, τη θέληση και τον κόπο σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με γνώμονα πάντα τη “βοήθεια” στον συνάδερφο!!

5/5