Διεπιστημονική Ομάδα Εργασίας

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κων/νος Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α

Πτυχιούχος ανωτέρας σχολής ηλεκτρονικών, γεννήθηκε στην Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας το έτος 1959.  Υπηρέτησε κανονικά τη στρατιωτική του θητεία και κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής χωροφυλακής ως δόκιμος χωροφύλακας το 1982. Αποφοίτησε ευδόκιμα το έτος 1995 από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθ/μων. Περισσότερες πληροφορίες για τις Σχολές – Εκπαιδεύσεις εδώ.


Χαράλαμπος Μπαρμπαρούσης
Δρ. Χαράλαμπος Μπαρμπαρούσης Κοινωνιολόγος

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΡ. ΑΔΑΜΟΣ

Ηρ Πολυτεχνειου 17 Καρδιτσα, 6944352612, donkosto@yahoo.gr

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το έτος 1975 και είναι Δικηγόρος παρ Αρειω Παγω , μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσης. Είναι Πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.


ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ Ιωάννης Υπαστυνόμος Α’
ΒΟΥΚΑΤΑΣ Δημήτριος Υπαστυνόμος Α’
ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος Ανθυπαστυνόμος
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Παναγιώτης Υπαρχιπυροσβέστης
SoftCloud Υπηρεσίες Προγραμματισμού και Λογισμικού Τηλέφωνο:+302103254350 Email: info@isoftcloud.gr

Συνάδελφοι,

Οι νέες κοινωνικές, τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις τροποποιούν τις ήδη υπάρχουσες και δημιουργούν νέες μορφές εγκλήματος. Ως εκ τούτου, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη αλλαγής της οπτικής, με την οποία προσεγγίζουμε όλα τα ζητήματα, ώστε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Σε μια  εποχή  που  όλα δοκιμάζονται και αμφισβητούνται, εμείς ως επαγγελματίες Αστυνομικοί καλούμαστε να εκτελέσουμε τα καθήκοντά   μας και να εφαρμόσουμε τον νόμο μέσα σε πληθώρα νομοθετημάτων αλλά και των συνεχών τροποποιήσεών τους και απέναντι σε μια εγκληματικότητα που συνεχώς μεταλλάσσεται προς τις πιο βίαιες μορφές της.

Η πολυετής μάχιμη εμπειρία μου,  η ενασχόλησή μου με τα εκπαιδευτικά δρώμενα, η συγγραφική μου δραστηριότητα πλέον των είκοσι ετών καθώς και η συνεχής επαφή με τους συναδέλφους μου (ανακριτικούς και μη), μου έδωσαν την δυνατότητα να κατανοήσω σε βάθος την ανάγκη συγκρότησης ομάδας εργασίας με σκοπό τη συλλογή των πληροφοριών, την έρευνα και την αξιολόγηση όλου του ισχύοντος κανονιστικού πλαισίου, χρησιμοποιώντας ως πηγή τράπεζες νομικών πληροφοριών, προκειμένου στη συνέχεια να κωδικοποιεί  αυτές  και να προσφέρει στους συναδέλφους την πρακτική γνώση που απαιτείται για τον χειρισμό πραγματικών καταστάσεων  που καμιά στείρα  θεωρία  δεν μπορεί να εξασφαλίσει.

Επιπροσθέτως, εκτός των ανωτέρω και  του ήδη υπάρχοντος συγγραφικού έργου, όπως αυτό αναφέρεται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας, στόχος μας είναι:

Μιας και έχουμε  δημιουργήσει  Mobile εφαρμογή  για χρήστες σε συσκευές τόσο ios όσο και Android και με  δεδομένο  ότι ο σκοπός μας δεν είναι το κέρδος αλλά η προσφορά στο Συνάδελφο,  αποφασίστηκε  η κάθε ενημερωμένη  έντυπη  έκδοση να διατίθεται μόνο μέσω  σωματείων δωρεάν στους Συναδέλφους και το ελάχιστο κόστος του εγχειριδίου να καλύπτεται από  αυτά.

Έχει δημιουργηθεί Mobile εφαρμογή για το σύγγραμμα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ, στην οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη σοβαρών θεμάτων (πχ οργανωμένο έγκλημα, εγκληματικές οργανώσεις καθώς και διάφορα θέματα που μας απασχολούν).